Hvem kan blive medlem

ACBS Denmark er for professionelle med en relevant uddannelse for selskabets formål og studerende af samme, samt alle interesserede i ACT, RFT og Contextual Behavioral Science. Betalende medlemmer af den internationale forening Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) kan ligeledes melde sig ind.

Priser for medlemskab

300 kr. pr. år for professionelle
150 kr. pr. år for studerende og arbejdsledige

Niveau Pris  
ACBS Denmark medlem – 1 år DKK 300,00 nu.
Membership expires after 1 År.
Vælg
ACBS Denmark medlem – studerende 1 år DKK 150,00 nu.
Membership expires after 1 År.
Vælg
ACBS Denmark medlem – 2 år DKK 550,00 nu.
Membership expires after 2 Years.
Vælg

 

Medlemsfordele

Som officielt medlem er du en del af et fællesskab der skal sikre den fortsatte udvikling af kontekstuel psykologi og dens praktiske anvendelse.

♦ Du sikres bl.a. adgang til informationer om relevante uddannelsesmæssige aktiviteter og interessegrupper i Danmark. Både gennem medlemsforum her på hjemmesiden samt på Facebook gruppen “ACBS Danmark for medlemmer”

♦ Gratis annoncering af egne relevante aktiviteter på Facebook samt her på hjemmesiden under kurser og uddannelser.

♦ Gratis deltagelse i arrangementer eller adgang til reduceret pris. Fra efteråret 2017 introducere vi “ACT Salonen”, hvor medlemmer kan deltage gratis, og hvor interesserede medlemmer får mulighed for, at afholde oplæg.

♦ Optagelse på ACBS Denmarks medlemsfortegnelse her på hjemmesiden.

♦ Medlemsrabat ved ACBS Nordic konferencer.

Betingelser

Købsbetingelser

Køb af medlemskab foretaget på acbsdenmark.dk sker efter dansk lovgivning.
Alle oplyste priser er ekskl. moms da ACBS Denmark er en forening. Vi tager forbehold for trykfejl.
Betaling kan kun ske med betalingskort via PayPal hvor det kræves at have en konto.
Beløbet for medlemsskab trækkes umiddelbart efter bekræftelse.

Medlemsbetingelser

ACBS Denmark (CVR.: 36357398) Brugerbetingelser pr. 1/05 2017

Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme: Du giver samtykke til, at dit medlemskab tilrettes og leveres med det samme, og du kan derfor ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret jf. kapitel 4 i forbrugeraftaleloven. Som medlem af ACBS Denmark opnår du nemlig en række fordele og privilegier fra det øjeblik, du har betalt medlemsgebyret. Derfor bortfalder din fortrydelsesret efter gennemført betaling.

Deling af abonnement: Dit abonnement er personligt. Det er derfor hverken muligt eller tilladt at dele dit abonnement.

Ingen bindingsperiode: Efter slutningen af et betalt medlemskab frafalder medlemsrettighederne og det er herefter muligt at købe et nyt medlemskab, hvorved der ikke er nogen bindingsperiode.

Betaling: Medlemsprisen er eksklusive moms.Du kan betale med betalingskort via PayPal. Straks, når du har indmeldt dig online som fuldgyldigt medlem, modtager du en ordrebekræftelse med et medlemsnummer, som du kan bruge på acbsdenmark.dk. Ved din tilmelding accepterer du, at ACBS Denmark må trække det beløb, du vælger, på din konto. Betaling sker forud ved periodens begyndelse.

GDPR

ACBS Denmark indsamler og gemmer brugeroplysninger i forbindelse med brugerregistrering i medlemssystemet.

En bruger kan til enhver tid slette sin konto og derved gemte data fra medlemssystemet (naviger til siden ‘Medlem’ -> siden ‘Kontoadministration’ -> siden ‘Rediger profil’ og tryk derefter ‘Slet konto’).

Venlig hilsen
ACBS Denmark (medlem@acbsdenmark.dk)