ABCU® tilbyder:

Titel: ABCU® – ACT Baseret Coach Uddannelse
Presenter(s): Mads Breckling (ACT terapeut & Certificeret coach) og Allan Mæland (ACT terapeut & Certificeret team coach).
Dato/tid: Næste hold med ledige pladser med opstart 12. september, 2018. 5 moduler af 3 dages varighed pr. modul. Afslutning 8. februar, 2019.
Undervisningsstart først dag på modul kl. 10.00 til 17.00 de øvrige to dage mellem 09.00 til 16.00.
Sted: Danhostel, Hillerød. Der er fuld forplejning under forløb.
Målgruppe og niveau: Vi har målrettet uddannelsen til behandlere, terapeuter, coaches, socialrådgivere, mentorer, psykologer og andre, der arbejder med mennesker og med samtalen som redskab.
Pris: Uddannelsesgebyr Dkr. 24.995.- ex. moms. EARLY BIRD Dkr. 21.995,- ex. moms frem til 30. juni, 2018
Link: Læs mere om uddannelsen her
Efterårshold 2018:  Tilmeld dig her.


ACT Danmark tilbyder: 

Titel: 1 årig coachuddannelse i ACT
Presenters: Rikke Kjelgaard & Peter Merved
Dato/tid: start januar 2019
Målgruppe: Uddannelsen er for personer, der ønsker en længerevarende uddannelse i ACT. Den henvender sig til dig, der har samtalen som redskab og som vil fordybe dig i ACT metoden som coachingmodel.
Niveau: begynder

 

Titel: 2 årig efteruddannelse i ACT
Presenters: Kelly Wilson, Robyn Walser, Niklas Törneke, Benjamin Schoendorff, Kirk Strosahl, Ole Taggaard Nielsen, Rikke Kjelgaard m.fl.

Dato/tid: Starter april 2019 og afsluttes i marts 2021
Målgruppe: Uddannelsen er for personer som er cand.psych., cand.pæd.psych., mag.art. i psykologi, psykiater, læge, praktiserende læge eller har en anden relevant akademisk baggrund. Den målretter sig mod personer der beskæftiger sig med psykoterapi i praksis. Der er ligeledes enkelte pladser (max. 25 %) som kan tilbydes professionelle behandlere af anden faglig baggrund efter en konkret vurdering.
Niveau: begynder

Kognitiv gruppen:

Check hjemmesiden for yderligere info omkring kurser / uddannelser med videre.